Vino in echipa noastra!

Esti medic stomatolog si vrei sa faci parte dintr-o echipa cu o pregatire de inalta tinuta?

 

Aplica in pagina noastra de Cariere pentru un job in clinica noastra sau suna la 0721.321.349 si programeaza-te la un interviu.

stomatologie

Termeni si conditii

INTRODUCERE

Acest site a carui adresa este www.centrulmedicalionescu.ro (denumit in continuare “site”) este detinut si operat de catre Centrul Medical Ionescu. Acesta este un grup de societati care furnizeaza servicii de asistenta stomatologica, servicii de asistenta medicala generala, servicii de asistenta medicala specializata, servicii de coafura si alte activitati de infrumusetare si activitati de intretinere corporala prin una dintre urmatoarele entitati (Denumite impreuna “”/ “Centrul”/ “Operatorul” / “noi”):

- ONOSAN PERFECTDENT SRL, cu sediul in Municipiul Pitesti, Calea Bucuresti, Nr. 2, Camera 1, Bloc 2, scara G, ap. 3, Judetul Arges, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J3/1503/2015, C.U.I. CUI 35211396

- CABINET INDIVIDUAL IONESCU DANIEL  SRL cu sediul in Municipiul Pitesti, Calea Bucuresti, Nr. 2, Cam.1,  Bl.2, sc.G, Ap.4, Judetul Arges, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J3/366/2016, C.U.I.

- DANIEL IONESCU SRL cu sediul in Municipiul Pitesti, Calea Bucuresti,   Bl.2, sc.H, Etaj P, ap. 5, Juetul Arges, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J3/385/2001, CUI 14057198

- DANIEL IONESCU BEAUTY CENTER SRL cu sediul in Municipiul Pitesti, Calea Bucuresti, Cam.2,  Bl.2, sc.H, etaj P, Ap.5, Judetul Arges, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J03/562/2011, CUI 28340240

Site-ul este oferit in scopuri de informare.

Prin intermediul acestei pagini web sunt prezentate termenii si conditiile de utilizare ale acestui site.

 

UTILIZAREA SITE-ULUI

Prin accesarea acestui site in calitate de vizitator al site-ului, acceptati sa folositi site-ul in conformitate cu aceste politici in conformitate cu legile, clauzelor de inlaturare a raspunderii, politicii de protectie a datelor private si politicii de cookie-uri. Toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania.

In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta politica, va rugam sa parasiti acest site.

 

MARCA SI DREPTUL DE AUTOR

Operatorul detine drepturi de proprietate intelectuala cu privire la toate materialele continute in acest site, incluzand drepturi de autor, marci inregistrate etc. Orice persoana care acceseaza acest site se obliga, in mod neconditionat, sa nu copieze, republice, reproduca sau modifice in orice fel, transmita sau distribuie, orice parte sau intregul continut al acestui site. Nu puteti folosi aceste site pentru un scop ilegal sau care este interzis de aceste conditii de utilizare, sau de legislatie, norme morale, norme de ordine publica sau buna-credinta. Operatorul isi rezerva in mod unilateral dreptul de a inceta sau suspenda accesul catre site, sau catre o parte din acesta, la orice moment, pentru orice motiv sau fara motiv, fara notificare prealabila si/sau fara notificare.

 

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Operatorul nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre acest site sau catre adresele de e-mail ale oricarui membru apartinand Operatorul.

Acest site poate contine legaturi catre alte site-uri care nu sunt operate si nu se afla sub controlul Operatorul. Nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza.

Operatorul precum si oricare dintre asociatii, colaboratorii sau angajatii sai nu vor putea fi tinuti raspunzatori in nici un mod pentru nici un prejudiciu, de orice tip, direct sau indirect, rezultat din accesarea sau utilizarea acestui site sau avand orice legatura cu continutul acestui site.

 

MODIFICARI TERMENI SI CONDITII

Modificari ale prezentei politici de utilizare si confidentialitate a site-ului ce vor aparea pe parcurs, vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. Aceasta politica prezentata constituie in intregime un acord incheiat intre vizitatorii site-ului si Operatorul in privinta utilizarii site-ului. Operatorul isi rezerva dreptul de a revizui si a aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

 

Ultima revizuire: 01.09.2018

 

Daca aveti intrebari sau doriti sa va exercitati drepturile cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa office@centrulmedicalionescu.ro.