Vino in echipa noastra!

Esti medic stomatolog si vrei sa faci parte dintr-o echipa cu o pregatire de inalta tinuta?

 

Aplica in pagina noastra de Cariere pentru un job in clinica noastra sau suna la 0721.321.349 si programeaza-te la un interviu.

stomatologie

Salon tatuaje

Si pentru ca cu totii avem tentatia, mica noastra placere nevinovata...

 

Tatuaje
Operatia de tatuare este un proces nedureros , deoarece acul patrunde intre unu si patru milimetri in primele doua straturi ale pielii ( derma si epiderma), acesta  zona nu contine centri nervosi foarte dezvoltati astfel incat se reduce senzatia pana la cea a unei ciupituri.

Acele sunt de unica folosinta, iar instrumentele (varfurile, gripurile) sunt sterilizate in regim chirurgical. Se poate executa orice model de tatuaj, iar preturile difera in functie de complexitatea modelului, marime si culoare.

In urma efectuarii tatuajului, fiecare client va primi instructiuni scrise de ingrijire a acestuia.

 

Indepartarea tatuajelor cu YAG LaseR
YAG Laser, sistem laser de ultima generatie,  este special conceput pentru stergerea tatuajelor si a petelor pigmentare profunde. Aceasta tehnica consta in spargerea particulelor de cerneala, cu ajutorul luminii laserului, ca apoi aceste nanoparticule sa fie indepartate de catre organism intr-un mod natural. Pentru indepartarea definitiva ale acestor particule, procesul trebuie repetat.

Principalele beneficii ale acestei metode de indepartare a tatuajelor sunt:
•    Interventia este total lipsita de durere;
•    Interventia nu lasa semne asupra pielii;
•    Pielea va deveni curata, evitand varianta inestetica a acoperirii tatuajului cu unul nou;
•    Nu exista efecte secundare permanente ale procedurii.

 

Body piercing
Bijuteriile folosite de noi sunt din metal medicinal (otel chirurgical, titaniu,argint,aur) utilizand doar  ace  de unica folosinta, iar mediul in care se efectueaza este curat si steril. Zonele unde pot fi aplicate  piercingurile sunt: ureche, spranceana,limba, buza, nas, buric si alte zone. Sterilizarea piercingurilor se face in regim chirurgical iar suprafetele de lucru sunt curatate cu solutii antiseptice in conformitate cu normele de igiena.

Fa o programare
Salon tatuaje & body piercing  Pitesti