Dorim sa ne completam echipa cu un asistent medical

Suntem o echipa cu experienta , bine inchegata si apreciem oamenii seriosi, profesionisti care vor sa evolueze. Punem accent pe relatia dintre asistent si pacient, de aceea cautam un asistent medical comunicativ si deschis catre nevoile pacientilor.
Daca te-am convins, te invitam sa ne cunoastem in cadrul unui interviu!

 

Trimite CV-ul la adresa de e-mail: office@centrulmedicalionescu.ro, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp!

Angajare asistenta medicala

Cabinet Stomatologic Dr. Ioana Ionescu

PRIMIRE PACIENTI PENTRU STOMATOLOGIE IN REGIM DE URGENTA DUPA PROGRAMUL ORAR:

L - V:  09:00 - 21:00

S: 09:00 - 14:00

 

Noi avem grija de sanatatea si aspectul danturii dumneavoastra atat prin tratamentele oferite, cat si prin masurile de igiena si sterilizare. Materialele folosite, precum si intrumentele sunt de ultima generatie, iar sterilizarea se face in regim chirurgical. La noi profesionalismul se imbina perfect cu respectul pentru pacienti, confortul acestuia si comunicarea perfecta cu cei carora se adreseaza. Tratamentele sunt personalizate, impletind medicina clasica alopata cu beneficiile medicinii alternative naturista.

 

Pentru a va oferi cele mai bune tratamente, echipa clinicii noastre este formata din medici cu studii postuniversitare in endodontie, paradontologie si implantologie estetica dentara. De asemenea, in acelasi scop, colaboram cu specialisti in ortodontie, protetica dentara, chirurgie dento-alveolara.

 

Servicii oferite: tratamentul dintilor temporari si definitivi astfel:

• Plasmodent™ este o metoda injectabila bazata pe terapia PRP, de stimulare locala a proceselor de regenerare a tesuturilor, folosita intr-o serie intreaga de proceduri stomatologice. Scopul acesteia este nu doar tratarea proceselor inflamatorii ale parodontiului, ci si declansarea proceselor naturale de restabilire a culorii, formei si structurii tesuturilor gingivale si prevenirea pierderii consistentei tesutului osos.
Indicatii de utilizare a procedurii Plasmolifting in stomatologie:
- parodontita generalizata (cu grad de severitate 1, 2 si 3);
- gingivita;
- parodontita localizata;
- alveolita;
- operatii de implant, extirpare a dintelui;
- periimplantita;
- profilaxia maladiilor tesuturilor parodontiului.

• Profilaxie: detartraj ultrasonic, periaj profesional, fluorizare, controlul placii bacteriene, indrumari privind igiena orala, indepartarea petelor si coloratiilor cu jet de bicarbonat de sodiu Air Flow.

 

• Odontoterapie: tratamentul cariilor, obturatii fizionomice foto polimerizabile  de ultima generatie, obturatii cu ciment glasionomer care elibereaza fluor;

 

• Ortodontie: supravegherea, ghidarea cresterii si a dezvoltarii structurilor dento-faciale, patologia acestora, precum si recomandari  pentru terapia anomaliilor dento-maxilare;

 

• Protetica:
Fixa: lucrari protetice din ceramica (integral ceramice, cu suport pe metale nobile si nenobile, zirconium, fatete ceramice) si alte materiale, reconstituiri radiculare cu pivoti din fibra de sticla sau aliaje metalice, inlay, onlay.
Mobila: proteze mobile si mobilizabile din acrilat termopolimerizabil, flexibile, scheletate.

 

• Endodontie: tratamente de canal si obturatii radiculare cu materiale neiritante dupa tehnici clasice si moderne, ciment de sigilare si condensare gutaperca, tratamentele se efectueaza sub izolare cu diga;

 

• Parodontologie: tratamenul  gingivitelor si paradontopatiilor marginale, echilibrare ocluzala, tratament chirurgical:operatii cu lambou , chiuretaj subgingival, aditie osoasa, imobilizare dinti parodontotici;

 

• Pedodontie: tratamentul dintilor temporari si permanenti, sigilari santuri si fosete;

 

• Cosmetica dentara: albire a dintilor, fatetari ceramica si compozit, bijuterii dentare;

 

• Chirurgie si implantologie: extractii, rezectii apicale, odontectomii, implanturi dentare, regularizari de creasta in scop protetic, marirea coroanei clinice a dintilor in scop protetic;

 

• Tratamentul disfunctiilor ocluzale, bruxism: gutiere pentru bruxism.

 

Implantologia dentara - o metoda moderna de inlocuire a dintilor lipsa prin sustinerea coroanei protetice dentare de catre implantul dentar. In urma utilizarii implantului dentar pacientul poate evita folosirea atat de putin placuta a protezelor mobile si mobilizabile.

 

Avantaje: punctualitate, o gama larga de materiale oferind pacientului posibilitatea sa aleaga varianta terapeutica optima pentru el din toate punctele de vedere, inclusiv financiar, discounturi intre 10% - 50% la realizarea unor tratamente mai ample.
 

Fa o programare
Cabinet Stomatologic Dr. Ioana Ionescu