Vino in echipa noastra!

Esti medic stomatolog si vrei sa faci parte dintr-o echipa cu o pregatire de inalta tinuta?

 

Aplica in pagina noastra de Cariere pentru un job in clinica noastra sau suna la 0721.321.349 si programeaza-te la un interviu.

stomatologie

Cabinet Stomatologic Dr. Ioana Ionescu

PRIMIRE PACIENTI PENTRU STOMATOLOGIE IN REGIM DE PROGRAMARE, DUPA PROGRAMUL ORAR:

L - V:  08:00 - 20:00.

 

Noi avem grija de sanatatea si aspectul danturii dumneavoastra atat prin tratamentele oferite, cat si prin masurile de igiena si sterilizare. Materialele folosite, precum si intrumentele sunt de ultima generatie, iar corectitudinea sterilizarii este una dintre prioritatile noastre majore. 
La noi profesionalismul se imbina perfect cu respectul pentru pacienti, confortul acestuia si comunicarea perfecta cu cei carora se adreseaza. Tratamentele sunt personalizate, impletind medicina clasica cu beneficiile medicinii naturiste. De asemenea, o atentie deosebita se acorda si nevoilor psihice ale pacientului, de siguranta si relazare, stiut fiind faptul ca stomatologia induce distres oricarui pacient.
 
Pentru a va oferi tratamente de calitate, echipa clinicii noastre este formata din medici cu studii postuniversitare in endodontie, paradontologie, protetica dentara, implantologie ,estetica dentara. De asemenea, in acelasi scop, colaboram cu specialisti in ortodontie, chirurgie maxilo-faciala si dento-alveolara.

 

Servicii oferite:

Tratamentul dintilor temporari si definitivi astfel:

• Profilaxie: igienizare profesionala sub certificare EMS-GBT, detartraj ultrasonic si manual, periaj profesional, fluorizare, controlul placii bacteriene, indrumari privind igiena orala si insusirea unui periaj corect al dintilor, indepartarea petelor si coloratiilor de la nivelul smaltului.

 

• Odontoterapie: tratamentul cariilor simple si complicate folosind obturatii fizionomice fotopolimerizabile cu material compozit sau CIS de ultima generatie.

• Ortodontie: supravegherea, ghidarea cresterii si a dezvoltarii structurilor dento-faciale, patologia acestora, precum si recomandari  pentru terapia anomaliilor dento-maxilare, redresarea anomaliilor detomaxilare (inghesuiri sau spatieri dentare, ocluzii dentare nefiziologice etc) prin aparate ortodontice fixe sau mobile.

 

• Protetica:
Fixa: lucrari protetice din ceramica (integral ceramice, cu suport pe metale nobile si nenobile, zirconium, fatete ceramice), reconstituiri radiculare cu pivoti din fibra de sticla sau aliaje metalice, inlay, onlay.
Mobila: proteze mobile si mobilizabile adaptate ca material si conceptie statusului dentoparodontal al pacientului.
 
• Endodontie: tratamente de canal si obturatii radiculare cu materiale neiritante, dupa tehnici clasice si moderne.

• Parodontologie: tratamentul regenerativ, restaurativ si de sustinere in urma aparitiei gingivitelor si paradontopatiilor marginale prin metode de terapie initiala sau chirugicala, echilibrare ocluzala, imobilizare dinti parodontotici;laserterapie, infiltratii cu plasma (Plasmodent).
            • Plasmodent™ este o metoda injectabila bazata pe terapia PRP, de stimulare locala a proceselor de regenerare a tesuturilor, folosita intr-o serie intreaga de proceduri stomatologice. Scopul acesteia este nu doar tratarea proceselor inflamatorii ale parodontiului,ci si declansarea proceselor naturale de restabilire a culorii, formei si structurii tesuturilor gingivale si prevenirea pierderii consistentei tesutului osos.

Indicatii de utilizare a procedurii Plasmolifting in stomatologie:
- parodontita generalizata (cu grad de severitate 1, 2 si 3);
- gingivita;
- parodontita localizata;
- alveolita;
- operatii de implant, extirpare a dintelui;
- periimplantita;
- profilaxia maladiilor tesuturilor parodontiului.

     
• Pedodontie: tratamentul dintilor temporari si permanenti, sigilari santuri si fosete;
 
• Cosmetica dentara: albire a dintilor, fatetari ceramica si compozit, bijuterii dentare;
 
• Chirurgie si implantologie: extractii, rezectii apicale, odontectomii, implanturi dentare, regularizari de creasta in scop protetic, marirea coroanei clinice a dintilor in scop protetic etc
 
• Tratamentul disfunctiilor ocluzale, bruxism: gutiere pentru bruxism, slefuiri selective pentru reechilibrare ocluzala.

 

• Implantologia dentara - o metoda moderna de inlocuire a dintilor lipsa prin sustinerea coroanei protetice dentare de catre implantul dentar. In urma utilizarii implantului dentar pacientul poate evita folosirea atat de putin placuta a protezelor mobile si mobilizabile.
 

Avantaje: punctualitate, o gama larga de materiale oferind pacientului posibilitatea sa aleaga varianta terapeutica optima pentru el din toate punctele de vedere, inclusiv financiar, discounturi intre 10% - 50% la realizarea unor tratamente mai ample.
 

Fa o programare
Cabinet Stomatologic Dr. Ioana Ionescu