Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
  • Centru Medical Pitesti Ionescu
  • Centru Medical Pitesti
  • Centru Medical Pitesti Ionescu
  • Centru Medical Pitesti Ionescu
  • Centru Medical Pitesti Ionescu
  • Centru Medical Pitesti Ionescu
  • Centru Medical Pitesti Ionescu
  • Centru Medical Pitesti Ionescu

Politica privind protectia si confidentialitatea datelor cu caracter personal

Cine suntem

Centrul Medical Ionescu este un grup de societati care furnizeaza servicii de asistenta stomatologica, servicii de asistenta medicala generala, servicii de asistenta medicala specializata, servicii de coafura si alte activitati de infrumusetare si activitati de intretinere corporala prin una dintre urmatoarele entitati (Denumite impreuna “”/ “Centrul”/ “Operatorul” / “noi”):

- ONOSAN PERFECTDENT SRL, cu sediul in Municipiul Pitesti, Calea Bucuresti, Nr. 2, Camera 1, Bloc 2, scara G, ap. 3, Judetul Arges, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J3/1503/2015, C.U.I. CUI 35211396

- CABINET INDIVIDUAL IONESCU DANIEL  SRL cu sediul in Municipiul Pitesti, Calea Bucuresti, Nr. 2, Cam.1,  Bl.2, sc.G, Ap.4, Judetul Arges, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J3/366/2016, C.U.I.

- DANIEL IONESCU SRL cu sediul in Municipiul Pitesti, Calea Bucuresti,   Bl.2, sc.H, Etaj P, ap. 5, Juetul Arges, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J3/385/2001, CUI 14057198

- DANIEL IONESCU BEAUTY CENTER SRL cu sediul in Municipiul Pitesti, Calea Bucuresti, Cam.2,  Bl.2, sc.H, etaj P, Ap.5, Judetul Arges, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J03/562/2011, CUI 28340240

CENTRUL MEDICAL IONESCU se angajeaza ferm sa protejeze datele cu caracter personal. Scopul acestei Politici privind confidentialitatea este sa va explice ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele.

CENTRUL MEDICAL IONESCU colecteaza si prelucreaza datele dvs. personale in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate si in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN SI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 (GDPR) si a celorlalte prevederi legale aplicabile in materia protejarii datelor cu caracter personal.

CENTRUL MEDICAL IONESCU actioneaza ca Operator de date cu caracter personal, iar pentru un numar limitat de prelucrari actioneza in calitate de Persoana Imputernicita.

Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile personale va apartin, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta si sa le prelucram cu atentie. Nu oferim informatii unor parti terte fara a va informa. Aceste informatii sunt importante. Speram sa le citeti cu atentie.

Aceasta politica de confidentialitate va informeaza despre datele pe care le procesam in legatura cu dumneavoastra in relatie cu fiecare dintre entitatile ce fac parte din CENTRUL MEDICAL IONESCU, despre motivul si modul in care folosim aceste date, precum si despre drepturile pe care le aveti  cu privire la acestea.

 

Persoana vizata

Potrivit legislatiei, persoana fizica beneficiara a serviciilor noastre, reprezentantul ori persoana de contact a unei companii sau persoana aflata intr-o relatie de orice fel cu compania noastra, este o „persoana vizata”, adica o persoana fizica identificata sau identificabila.

Pentru a fi complet transparenti in privinta prelucrarii de date si pentru a va permite sa va exercitati cu usurinta, in orice moment, drepturile, am implementat masuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date si dumneavoastra, persoana vizata.

CENTRUL MEDICAL IONESCU prelucreaza date cu caracter personal in numeroase scopuri, iar modalitatile de colectare, baza legala de prelucrare, utilizare, dezvaluire si perioadele de pastrare pentru fiecare scop pot fi diferite.

Atunci cand colectam si folosim date cu caracter personal, politica noastra este transparenta cu privire la motivul si modul in care procesam datele personale.

 

Sursa si tipurile de date personale colectate

CENTRUL MEDICAL IONESCU colecteaza date personale direct de la dumneavoastra sau de la terti. In cazul in care trebuie sa prelucram date cu caracter personal obtinute de la terti persoane juridice, acestia din urma au obligatia de va furniza informatiile necesare cu privire la utilizarea datelor cu caracter personal transmise.

CENTRUL MEDICAL IONESCU, in activitatea desfasurata, prelucreaza urmatoarele tipuri de datele cu caracter personal:

  • Detalii personale, cum ar fi: nume, prenume, CNP, sex, varsta, inregistrari video de la camerele de supraveghere din incinta Centrului.
  • Detalii de contact, cum ar fi: adresa de domiciliu, adresa de resedinta, numarul de telefon, adresa de mail, numar de fax.
  • Categorii speciale de date cu caracter personal (date privind sanatatea), cum ar fi: istoric medical, analize si medicamente administrate, date biometrice, radiografii si tomografii.
  • Detalii de plata, cum ar fi: numarul contului bancar, numele si prenumele titularului contului/ cardului bancar in caz ca plata este efectuata de o alta persoana.

Este posibil ca in momentul accesarii sitului nostru, sa colectam date prin module cookie sau alte tehnologii similare, precum:

  • Adresa IP
  • Navigatorul de internet
  • Locatia

 

De ce colectam aceste informatii?

C.M.I colecteaza date cu caracter personal directe de la dumneavoastra sau din alte surse de informatii in urmatoarele scopuri:

  • in scopul prestarii de servicii stomatologice conform situatiei specifice a pacientului, in conformitate cu articolul 9 alineat 2) litera h) din GDPR (ex: intocmirea fisei pacientului, procesarii  datelor biometrice, procesarii radiografiilor/ tomografiilor stomatologice).
  • in scopul prestarii de servicii medicale conform situatiei specifice a pacientului, in conformitate cu articolul 9 alineat 2) litera h) din GDPR (ex: intocmirea fisei pacientului, procesarii analizelor medicale).
  • in scopul prestarii de servicii de infrumusetare si intretinere corporala (ex: intocmirea fisei clientului).
  • in scopul gestionarii relatiilor CENTRUL MEDICAL IONESCU cu dumneavoastra, inclusiv transmiterea de informatii despre ofertele CENTRUL MEDICAL IONESCU conform articolului 6 alineat 1) litera f) din GDPR, respectiv in interesul legitim al CENTRUL MEDICAL IONESCU (ex: evidenta programarilor in aplicatia IT, gestionarea corespondentei uzuale, in scopul supravegherii video a spatiului CENTRUL MEDICAL IONESCU pentru asigurarea pazei bunurilor si persoanelor, activitate de marketing si publicitate).
  • in scopul prestarii de servicii medicale – cercetare si documentare conform articolului 6 alineat 1) litera a) din GDPR, respectiv in baza acordului liber exprimat de pacient/ medic (ex: inregistrarea/ fotografierea diferitelor interventii stomatologice si folosirea imaginilor pentru promovarea serviciilor CENTRUL MEDICAL IONESCU prin postarea acestora in spatiul virtual sau pe materiale promotionale).
  • in scopul respectarii obligatiilor legale financiar fiscale specifice conform articolul 6 alineat 1) litera c) din GDPR, respectiv in vederea indeplinirii unei obligatii legale (intocmirea documentelor fiscale si incasarea contravalorii serviciilor prestate).

Daca in viitor intentionam sa procesam datele dvs. personale in alte scopuri decat cele pentru care au fost colectate, va vom furniza informatii cu privire la noile scopurile precum si orice alte informatii relevante.

 

Care este temeiul legal al prelucrarii

  • Prelucrarea este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre dumneavoastra si noi
  • Prelucrarea este necesara in scopul intereselor noastre legitime sau ale altei parti
  • Prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale
  • V-ati dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Va puteti retrage in orice moment consimtamantul prin urmarea instructiunilor de dezabonare („unsubscribe”) sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail...

 

Cu cine partajam datele dumneavoastra

Putem dezvalui datele dvs., respectand legea aplicabila, partenerilor de afaceri sau altor terti. Depunem in permanenta eforturi rezonabile pentru a ne asigura ca acesti terti au implementate masuri adecvate de protectie si securitate. Cu acesti terti avem clauze contractuale astfel incat datele dvs.sa fie protejate.

De exemplu, am putea furniza datele dvs. catre alte companii, precum casa de sanatate de care apartineti, furnizori de aparatura medicala, servicii juridice si alti terti cu care avem o relatie contractuala. Acesti terti sunt selectati cu o grija deosebita astfel incat datele dvs. sa fie prelucrate doar in scopurile pe care noi le indicam.

De asemenea, am putea furniza datele dvs. catre parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.

Ne vom asigura, in limite rezonabile, ca datele dvs. nu parasesc Spatiul Economic European, insa, in masura in care vom transfera date catre state din afara SEE, ne vom asigura, in toate cazurile, ca transferurile sunt legitime, avand la baza consimtamantul dvs.explicit sau alt temei legal.

 

Durata prelucrarii

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 2 ani de la incetarea contractului sau ultima interactiune cu noi.

Dupa incheierea perioadei, datele cu caracter personal vor fi distruse sau sterse din sistemele informatice sau transformate in date anonime pentru a fi utilizate in scopuri de cercetare stiintifica, istorica sau statistica.

Datele personale cu privire la starea de sanatate vor fi pastrate pe intreaga perioada de timp prevazuta de dispozitiile legale in domeniul sanatatii.

 

Drepturile dumneavoastra

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de Centru;
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea Centrului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine rectificarea datelor inexacte, precum si completarea datelor incomplete;
  • dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
  • dreptul la portabilitatea datelor, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;.
  • dreptul la opozitie - in ceea ce priveste activitatile de prelucrare efectuate pentru scopuri de marketing direct, inclusiv activitatile de profilare; dreptul de opozitie se poate exercita in orice moment, prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
  • dreptul de retragere a consimtamantului - in cazul in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs., aveti dreptul de a-l retrage in orice moment.  Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate;
  • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal accesand site-ul web www.dataprotection.ro sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

 
Pentru mai multe detalii cu privire la activitatile de prelucrare efectuate de catre CENTRUL MEDICAL IONESCU, precum si cu privire la drepturile de care beneficiati in acest context si modalitatea de exercitare a acestora, puteti adresa o cerere la sediul nostru sau in format electronic catre office@centrulmedicalionescu.ro

 

Putem schimba aceasta Politica de confidentialitate in orice moment. Toate actualizarile si modificarile prezentei Politici sunt valabile imediat dupa notificare, pe care o vom realiza prin afisare pe site.

 

Aceasta versiune a politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal a fost publicata in data de 01.09.2018.

urgente stomatologice

URGENTE STOMATOLOGICE

detalii

programari

programare centrul medical ionescu

detalii

CONTACT

CLICK AICI PENTRU HARTA MARITA

Str. Calea Bucuresti, Bl.2, Sc.G, ap. 3, Pitesti, ARGES